Over ons

Exodus Services is een bedrijf gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Ons bedrijf is in 1996 opgericht in Hoorn. Wij hebben een team van trouwe medewerkers die elk probleem op het gebied van plaagdieren voor u kunnen oplossen. U kunt bij ons terecht wanneer u overlast heeft van knaagdieren, insecten of vogels.

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven en instellingen in verschillende branches, bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, cosmetische industrie, gemeenten,  woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, winkelcentra, horeca, enzovoort. Met veel van onze klanten hebben wij een lange relatie opgebouwd. Wij zijn bijzonder trots op onze trouwe klantenkring!

Exodus Services werkt volgens de richtlijnen van Integrated Pest Management (IPM).  Door middel van diepgaande inspecties kunnen wij u precies vertellen waar problemen met plaagdieren kunnen ontstaan  en welke maatregelen vereist zijn om dit te voorkomen. Op deze manier kan overlast door plaagdieren vaak worden verhinderd. Hierdoor is er minder kans op besmetting van uw producten en wordt het milieu niet onnodig belast door het gebruik van biociden.

Wij beschikken over een online rapportagesysteem. In dit systeem kunt u alle voor u belangrijke zaken op het gebied van plaagdierbeheersing gemakkelijk terugvinden, bijvoorbeeld plattegronden met daarop onze inspectiepunten, de aanbevelingen die wij hebben gedaan en informatie over biociden die wij kunnen toepassen. Ook kunt u snel duidelijke trendanalyses maken. Wanneer er wijzigingen worden doorgevoerd in bijvoorbeeld etiketten van biociden of veiligheidsinformatiebladen, worden deze snel online gezet. Zo beschikt u altijd over de meest recente informatie.

Voor informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via 0229 – 50 31 26. Of stuur ons een email via info@exodusservices.nl